PRGAVAC U SVLAČIONICI

Unatoč novom ispadu Mancini stao uz Balotellija

03.04.2012 u 09:46

Bionic
Reading

Menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini podržao je problematičnog talijanskog napadača u redovima svoje momčadi Marija Balotellija

Nakon subotnjeg domaćeg remija protiv Sunderlanda (3-3) u kojem je Balotelli zabio dva gola, Mancini je kritizirao tamnoputog napadača, ocijenivši kako je igrao kriminalno. Također, navodno je vezni nogometaš 'građana' Yaya Toure kasnije u svlačionici fizički nasrnuo na Balotellija, a daljnji je sukob spriječio njegov brat Yaya Toure.

Još ranije tijekom tjedna Balotelli se također pojavio na naslovnicama medija, kako zbog 'upada' na pressicu Interovom novom treneru Andrei Stramaccioniju, tako i zbog svađe na treningu s Mancinijem.

'Frustriran sam ponekad jer mislim da nije moguće da igrač njegove klase i tehnike može odigrati takvu utakmicu. Mislim da je mlad i nadam se da će se popraviti vrlo brzo zbog njegove budućnosti. Igrač poput Marija bi u Premierligi trebao zabijati jedan ili dva gola svaku utakmicu', rekao je Mancini.

Usprkos posljednjem 'kiksu' kojim je Manchester United gradskom rivalu sedam kola prije kraja pobjegao na velikih pet bodova razlike, talijanski strateg ističe kako prvenstvo nije gotovo.

'Poruka je uvijek ista: Učinit ćemo sve za osvajanje naslova'.

Upitan što je rekao igračima u svlačionici nakon utakmice protiv Sunderlanda, Mancini je dodao:

'Ništa, bili su preumorni. Rekao sam samo 'vjerujte u sebe', jer imamo sedam utakmica u kojima je u igri 21 bod. Mislim da bi s 92 osvojena boda osvojili naslov'.

Da bi se ostvarile Mancinijeve želje City bi do kraja morao pobijediti u svim utakmicama, a već sljedećeg vikenda ide na noge Arsenalu na Emirates.