MINUTAŽA NA KAPALJKU

Trezeguet preko menadžera najavljuje odlazak

20.04.2009 u 11:28

Bionic
Reading

Francuski internacionalac David Trezeguet proživljava teške trenutke u Juventusu. Francuz je očekivao da će imati mjesto u klubu u koji je došao 2000. godine, a kako u posljednje vrijeme igra malo ili ništa, Trezeguet je poručio da mu je svega dosta i da želi otići

Derbi protiv Intera David Trezeguet je odgledao s klupe. Bez obzira što se uspješno vratio nakon duge stanke i što smatra da je u punoj formi, trener Juventusa Claudio Ranieri mu baš ne vjeruje. Takav odnos trenera prema njemu razljutio je Trezegueta, koji preko svog menadžera najavljuje odlazak iz 'stare dame'.

'Gledao sam ga kako sjedi na klupi i srce mi je zaplakalo', kazao je menadžer francuskog napadača Antonio Caliendo u razgovoru za Tuttosport te krenuo u napad na čelništvo Juventusa i obranu statusa svog klijenta.

'Juventus je protiv Intera gubio 1:0, a David kao jedan od najboljih europskih strijelaca u posljednjih deset godina sjedi na klupi. Čovjek koji je bio svjetski i europski prvak i koji svake sezone zabija pregršt golova sad sjedi na klupi. Nije on 38-godišnji nogometaš na kraju svoje karijere. Trezeguet je postigao 161 pogodak za Juventus. On je fizički u odličnom stanju i žarko želi odigrati cijelu utakmicu', kazao je Caliendo.

Na pitanje znači li to da će Trezeguet na kraju sezone napustiti Juvents, diplomatski je odgovorio: 'Kad se oženite, obično je to za cijeli život, no ponekad se ljudi ipak rastave'.