TKO ĆE BITI IZBORNIKOM

Capello šuti o razlozima odlaska, Redknappa ne zanima Engleska

09.02.2012 u 12:50

Bionic
Reading

Odlazak Fabia Capella s mjesta izbornika engleske reprezentacije u srijedu navečer iznenadila je mnoge. Mediji su počeli nagađati kako bi novi izbornik trebao biti Harry Redknapp no on tvrdi kako ga zanima samo Tottenham. S druge strane Capello nije želio reći ništa o svom odlasku

Veza između Engleske nogometne asocijacije (FA) i dosadašnjeg tamošnjeg izbornika Fabija Capellaje pukla u srijedu navečer. Talijan neće voditi engleske nogometaše na skorašnjem Europskom prvenstvu.

Capello je nakon sata dugog sastanka s predsjednikom FA-a Davidom Bernsteinom i generalnim tajnikom Alexom Horneom, dao neopozivu ostavku. Za vrijeme cijelog sastanka sve strane su isključivo raspravljale o Capellovim komentarima u talijanskim medijima, gdje se Don Fabio obrušio na FA zbog oduzimanja kapetanske vrpce Johnu Terryju, s čim se Talijan nikako nije slagao.

'Nije istina da su me ljudi iz FA vrijeđali, niti su povrijedili moj autoritet', rekao je Capello i dodao:

'Neću vam ništa više reći. Nikome više ništa ne govorim', bile su riječi Capella talijanskim novinarima.

Nedugo nakon što je Capello napustio englesku reprezentaciju pojavile su se špekulacije kako bi ga trebao naslijediti trener Tottenhama Harry Redknapp. No, on je odbacio takvu mogućnost tvrdeći kako je njegov interes Tottenham.

Iako je prvi kandidat po mnogima za preuzimanje engleske klupe, te su aktualni reprezentativci Wayne Rooney i Rio Ferdinand javno izjavili da bi željeli upravo njega vidjeti na njoj, Harry Redknapp ih je sve razočarao.

'Ne razmišljam o preuzimanju Engleske. Preda mnom je velika utakmica u subotu s Tottenhamom koji je moj jedini fokus', rekao je Redknapp engleskim novinarima.