CHELSEA SE TRESE

Villas-Boas: Ispadnemo li iz LP-a, bit će to totalni krah

01.12.2011 u 09:50

Bionic
Reading

Nakon poraza od Liverpoola u Liga kupu, u Chelseaju se teško diše. Sljedećeg utorka mogli bismo doznati i sudbinu Portugalca Andrea Villas-Boasa na klupi 'bluesa'. Naime, ispadne li londonski klub iz Lige prvaka, Abramovič bi mu mogao uručiti otkaz, a čini se da je toga svjestan i sam trener

'Što se tiče Lige prvaka, ta utakmica protiv Valencije nam je na život ili smrt, jer ako bismo ispali već sada, bio bi to totalni krah za momčad naše vrijednosti. Moramo se pripremiti da bismo dali sve od sebe. Što se tiče okršaja s Liverpoolom, šteta je što smo izgubili na ovaj način, nismo imali sreće, a s druge strane imali smo dobre prilike. Međutim, moram dodati da je Liverpool bio superioran', rekao je portugalski stručnjak.

Chlesea se u prvenstvu trenutno nalazi tek na petom mjestu, a u prosincu ga čekaju teške utakmice. Prvo u gostima kod Newcastlea, pa doma s Manchester Cityjem, potom lagani dvoboj s Wiganom te gostovanje kod Tottenhama.

'Napravili smo maksimum jer smo imali težak raspored, no i u sljedećim kolima bit će jednako teško, ali imamo priliku pokazati što znamo i vratiti se u igru za naslov', nadanja su trenera Chelseaja.