SPREMAN FIZIČKI I MENTALNO

Kaká: Napokon sam na visokom nivou

27.10.2011 u 10:28

Bionic
Reading

Madridski Real sinoć je za samo pola sata pregazio Villarreal, a među najsretnijim pojedincima bio je Brazilac Kaká, nekad najbolji nogometaš svijeta

Kaká, ili punim imenom Ricardo Izecson dos Santos Leite, u sinoćnjoj je pobjedi zabio drugi gol za svoju momčad, ali osim gola bivši najbolji svjetski nogometaš pružio je igru na svom nivou te bio jedan od najboljih igrača na terenu.

'Ne sjećam se kad sam posljednji put odigrao svih 90 minuta. Vi se sjećate?' protupitanjem je Brazilac odgovorio španjolskim novinarima. Naravno, to znači da je dobre volje, a takav može biti samo kada je pravi - fizički i psihički.

'Napokon sam pravi. Tjelesno sam odlično pripremljen, mentalno također i sada je sve na visokom nivou te s optimizmom gledam naprijed', rekao je za As dobro 29-godišnjak.

'Prije utakmice smo se malo bojali 'žute podmornice' koja može 'eksplodirati' u svakom trenutku. Njihovi rezultati, a ni plasman na tablici nisu realni, ali mi smo dokazali svoju snagu i s nestrpljenjem dočekujemo sljedeće ispite', završio je Kaká.