JOŠ JEDNA LOŠA VIJEST

Ivica Olić definitivno otpao za Andoru

26.03.2009 u 15:09

Bionic
Reading

U četvrtak je otklonjena još jedna dilema u stručnom stožeru hrvatske reprezentacije. Naime, Ivica Olić ipak neće nastupiti protiv Andore, što znači da na put s repkom sigurno putuje Bojan Vručina

Osim treninzima, rovinjski dani hrvatske reprezentacije ispunjeni su i vijestima o ozljedama igrača. Nakon već otprije otpisanih Mandžukića, Petrića i Pranjića, u posljednji čas otpao je i Ivica Olić.

'Olić se javio i objasnio da bi mu, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje, bilo prenaporno putovati, pa tako njega neće biti u Andori', novinarima je objavio Aljoša Asanović.

U reprezentaciji su bili zabrinuti i oko stanja Luke Modrića koji je preskočio trening u srijedu, no on je sve bolje, što je i sam priznao.

'Bolovi u mišiću pojavili su se u ponedjeljak, ali zato mislim da ću već u petak normalno trenirati', kazao je Modrić koji je na konferenciji za novinare bio zajedno sa Stipom Pletikosom.

Mada su svi usredotočeni na ogled s Andorom, novinare je zanimalo kako bivši igrači Dinama i Hajduka vide napete odnose između tih dvaju najboljih hrvatskih klubova.

'Sadašnja situacija je pretjerana. Trebalo bi smiriti tenzije i poticati sportski rivalitet, koji uvijek treba postojati, a smanjiti sva ostala prepucavanja', smatraju obojica.