POČELI PREGOVORI

Valencia zbog dugova prodaje Davida Villu Cityju

12.03.2009 u 11:23

Bionic
Reading

Prebogati vlasnici Manchester Cityja su se, nakon propalog pokušaja da dovedu Kaku, okrenuli novom igraču. Ovog puta čelnici s Eastlandsa odlučili su kupiti napadača Valencije Davida Villu. Da se posao pokrenuo, potvrdili su i u Valenciji gdje su priznali da su započeli inicijalni pregovori

Čelnici Manchester Cityja krenuli su u ofenzivu kupiti veliku zvijezdu koja će pojačati imidž kluba. Nakon što su kupili Robinha, sada žele Davida Villu, fantastičnog napadača Valencije.

Potpredsjednik španjolskog kluba Fernando Gomez, koji se nalazi u velikim financijskim problemima, priznao je medijima da su se glavni ljudi oba kluba već našli i započeli pregovore oko dolaska Ville u City.

S obzirom na to da Valencia grca u dugovima, španjolski mediji su uvjereni da je samo pitanje dana kad će i službeno biti objavljen odlazak Villle u City jer 'šišmišima' pod hitno treba financijska injekcija. Budući da detalji razgovora nisu objavljeni, mediji u Španjolskoj tvrde da se klubovi nisu još dogovorili oko odštete, no pretpostavlja se da će biti oko 20 milijuna eura.