EUFORIJA U PULI

Tisuće navijača na treningu 'kockastih'

07.02.2011 u 20:00

Bionic
Reading

Oko dvije tisuće gledatelja pratilo je u ponedjeljak na pulskom gradskom stadionu Aldo Drosina trening hrvatske nogometne reprezentacije koja u srijedu na ovom stadionu igra prijateljski susret protiv Češke

Neposredno prije treninga održana je konferencija za novinare na kojoj su glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, izbornik Slaven Bilić te predstavnici Grada Pule i Nk Istre 1961 najavili ovaj nogometni spektakl i otvaranje gradskog stadiona.

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić izrazio je zadovoljstvo što će "vatreni" odigrati ovu utakmicu u sjajnom ambijentu i susretom sa Češkom svečano otvoriti ovaj stadion.

'Neće ovo biti revijalna utakmica, već smo i jedni i drugi ovaj ogled shvatili kao kvalifikacijski susret. Mi ćemo s naše strane gledateljima pokazati igrače koje i inače imamo rijetko prilike vidjeti u Hrvatskoj', staknuo je Bilić. Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić pohvalio je domaćina susreta dodavši kako će ovo biti velika promocija cijele Istre.

Sve ulaznice za ovaj susret su rasprodane, akreditirano je 154 novinara iz Hrvatske i inozemstva. Reprezentativci Češke u Pulu stižu u utorak te će navečer također održati trening na stadionu 'Aldo Drosina'.