SJAJNA REKLAMA

Znate li da Neymar Domaćicu jednostavno - obožava?

20.12.2015 u 20:47

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone u Yokohami su osvojili klupsko svjetsko prvenstvo svladavši u finalu River Plate sa 3:0

Za razliku od polufinalnog dvoboja protiv Guangzhou Evergrandea, Barcelona je u finalu istrčala u punom sastavu, s Lionelom Messijem i Neymarom u početnoj jedanaestorici. Najbolji napad svijeta donio je vodstvo europskom prvaku u 36. minuti, kad je na asistenciju Neymara vodeći pogodak za Barcelonu postigao Messi koji se odlično snašao u kaznenom prostoru.

U drugom poluvremenu na scenu je stupio Luis Suarez koji je u polufinalu postigao sva tri pogotka za Barcelonu. Urugvajac je u 49. minuti dugo dodavanje Sergija Busquetsa pretvorio u vodstvo 2:0. Konačnih 3:0 Suarez je postavio udarcem glavom u 68. minuti, nakon sjajnog ubačaja i druge asistencije Neymara.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je u početnoj postavi Barcelone i igrao do 66. minute, kad ga je zamijenio Sergi Roberto.


Nakon proslave na stadionu, igrači barcelone priuštili su si opuštanje u hotelu pa i na letu prema Barceloni. I tek u takvim prilikama vidi se njihova - jednostavnost. Jer iako je riječ o najvećim svjetskim zvjezdama, igrači Barcelone, Neymar, Rakitić i Douglas Pereira častili su se Kraševim - Domaćicama.

 A Raktić je, uz fotku i napisao: Kako ih voli jesti...

Aaaa te gustan mis galletas croatas...?????? @neymarjr @douglaspds Kako voli pojest domacice hahaha

Fotografiju objavljuje Ivan Rakitic (@ivanrakitic)