I NJEMU JE PREVIŠE

Optužbe kralja klađenja: Nema većih varalica od onih u Dinamu...

06.02.2015 u 10:16

Bionic
Reading

Poznata jugoslavenska varalica Velibor Džarovski u trodnevnom je feljtonu Dnevnog avaza zabavljao BiH javnost pričama o raznim sportskim i 'kulturnim' događajima koje je namještao, a za kraj je odgovorio na pitanje: Tko su najveće varalice s 'ovih prostora'...

Džarovski je iole starijim ljubiteljima nogometa i kladionica poznat kao 'kralj prijevara' na prostoru raspadnute države. Danas vremešni Makedonac kaže da nema što nije namjestio, no i da mu svi ti silni novci nisu puno pomogli jer je prokockao puste milijune... Nasmijana bitanga žalila se kako ga nacionalizam u BiH 'koči u radu:

'Nema šanse namjestiti u Banja Luci pobjedu hrvatskog kluba.'

Po njemu su, podsjeća, i pucali no izbjegao je najgore i dalje ima svoj životni stil. Makedonac tvrdi:

'Što mislite kako klubovi koji nemaju ni za plaće odlaze na pripreme u Tursku. Odigraju tamo jednu utakmicu gdje će pasti više od pet golova, uzmu novce, nitko se ne naljuti i 'pokriju' se troškovi priprema,' uči Džarovski u razgovoru za Dnevni avaz.

Za kraj feljtona upitan je tko su najveće varalice među klubovima s ovih prostora.

'U Europi su najveći prevaranti u zagrebačkom Dinamu. Nigdje u svijetu nema situacije da jedan čovjek vodi dva kluba u istoj ligi. To što rade Dinamo i Lokomotiva nije humano, oni mogu raditi što hoće i kako hoće,' tvrdi Džarovski i dodaje jednu pričicu na tu temu:

'Jednom sam u Srbiji ušao u kladionicu i pitao mogu li Dinamo i Lokomotivu igrati kao jedini par. Stavio sam nekoliko tisuća eura, jer se to unaprijed znalo, ali sam se malo kasnije sžalio. Rekao sam toj djevojci da stornira listić i da pozove gazdu da ne bi dobila otkaz. Častili su me i zahvaljivali mi... Nisam im želio uzeti novac jer to što radi Dinamo je bezobrazluk,' završava Džarovski jednu od svojih neprovjerljivih priča.