TUGA U BRAZILU

Poginuo otac poznatog UFC-ovog borca

27.08.2012 u 09:39

Bionic
Reading

Tužna vijest zadesila je poznatog MMA borca Wanderleija Silvu. U automobilističkoj nesreći poginuo mu je otac - Holando Pinheiro da Silva

Informacija o prometnoj nesreći s tragičnim posljedicama nema previše. Poznato je kako je smrtno stradao otac UFC-ovog gladijatora i to u području gdje su živjeli Silvini roditelji. Osim Holanda Pinheira da Silve smrtno je stradao i vozač drugog automobila, dok je dijete koje se nalazilo u istom vozilo u životnoj opasnosti.

'Braćo, hvala vam za snagu koju mi dajete i zato što se molite za mene u ovako teškim trenucima i hvala Bogu koji mi daje potporu', napisao je na jednoj društvenoj mreži Wanderlei koji se odmah iz Las Vegasa uputio u Brazil.

Inače, Wanderlei Silva je prije nekoliko dana na popularnom video portalu objavio uradak u kojem predstavlja svoju obitelj pa tako i voljenog oca.

Wanderlei je bivši PRIDE-ov svjetski prvak u srednjoj kategoriji i borac koji jepoznat po svom agresivnom stilu borbe. Hrvatska ga javnost najbolje pamti po meču protiv hrvatskog 'gladijatora' Mirka Filipovića iz rujna 2006. godine. Tada ga je 'Cro Cop' nokautirao high-kickom u glavu.