tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+10
Pula
+15
Rijeka
+15
Zadar
+14
Split
+14
Dubrovnik
+11

POTPIS DJ POP

Evo pjesme o Modriću, za kojim 'luduje pola Europe'

I dok Luka Modrić živi u neizvjesnosti, barem što se tiče njegove nove nogometne adrese, poznati izvođač i skladatelj Jurica Popović našem je nogometašu posvetio pjesmu

Datum objave:
30.6.2012 15:04

Zadnja izmjena:
30.6.2012 17:06

Vezane teme

'Koliko treba vremena, promjena i volje, da bi ovdje bilo svima nama bolje. Koliko treba ljubavi, osmijeha i rada pa da red i pravda, zakon vlada. A moje najbolje godine idu nekud bez mene, a moje najbolje godine...' stihovi su Jurice Popovića, poznatog izvođača i skladatelja, u pjesmi na novom singlu koju je posvetio našem nogometnom genijalcu Luki Modriću.

'Da sam Luka Modrić pa da mogu otić u neki novi klub, da sam Luka Modrić pa da mogu otić u neki jači klub, bolji klub...' Stihovi DJ Popa opisuju aktualnu zbilju našeg nogometaša, koji još uvijek čeka odluku Tottenhama da ga proda te da preseli na neku od adresa koje mu se ovih dana nude, počev od Stamford Bridgea, Santiago Bernabeua do Parka prinčeva.


201863,201505,201268,200829

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr