Lino

Lino višebojac u Hrvatskoj Kostajnici

  • Autor: tportal.hr
  • 26.10.2010 10:05:11
  • 26.10.2010 10:02:01

Mladi golman RK Zagreb Ivan Pešić sportski je gost Lino višebojca koji se održava u četvrtak, 28. listopada u OŠ Davorina Trstenjaka u Hrvatskoj Kostajnici. Ivan Pešić, koji je nastupao i za hrvatsku reprezentaciju pokazat će malim višebojcima dio svog rukometnog umijeća i pomoći im u osvajanju bodova u trčanju, skakanju, izvođenju slobodnih bacanja, potezanju užeta i pucanju penala. Zajedno s medvjedićem Linom na kraju natjecanja uručit će pehare pobjednicima koji će tako steći pravo nastupa u velikom finalu Lino višebojca.

Osim u sportu učenici OŠ Davorina Trstenjaka iz Hrvatske Kostajnice imat će tijekom Lino višebojca priliku iskazati i svoja postignuća u kulturnom stvaralaštvu, a bit će predstavljen i najbolji literarni rad na temu 'Svijet po tvom'. Bit će to šesti po redu Lino višebojac u petoj sezoni zajedničkog projekta Podravke, Sportskih novosti i HT-a kojeg je osmislio legendarni kapetan vatrenih Zvonimir Boban.

Do sada je u višebojcu sudjelovalo više od 90 000 učenika iz svih hrvatskih županija koji su se u posebnoj navijačkoj atmosferi družili s istaknutim hrvatskim sportašima kao što su Blanka Vlašić, Ivano Balić, Luka Modrić, Duje Draganja, Janica Kostelić, Slaven Bilić, Igor Hinić, Martina Zubčić, Manuel Štrlek, Sandra Perković, Ivan Ljubičić, Igor Vori, Gordan Kožulj, Filip Ude, nogometaši Hajduka, Dinama, rukometašice Podravke…

Lino višebojac, koji na lica djece širom Hrvatske donosi najljepši osmijeh, u OŠ Davorina Trstenjaka iz Hrvatske Kostajnice započinje u 12 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još