CIBONA - ZADAR

Košarkaški spektakl stigao do petog čina

09.06.2010 u 10:41

Bionic
Reading

U prepunom Višnjiku Ciobna je upisala trijumf 78:71, pokvarila pripremljeno slavlje Zadrana i izborila majstoricu na domaćem parketu

Kao i 2007, Zadar nije uspio iskoristiti meč loptu u svojoj dvorani. Pod pritiskom velikih očekivanja, košarkaši Danijela Jusupa su 'pukli' i sada je Cibona u prednosti. Ne samo zato što se utakmica igra u Zagrebu, nego i zato što su izabranici Velimira Perasovića u naletu.

'Nismo dopustili Zadru unutarnju igru i zato nam je bilo lakše. Sada ćemo u Zagrebu dati sve od sebe da pobijedimo za naslov prvaka, no Zadar ne treba otpisati', bio je oprezan Marko Tomas.

Trener 'vukova' Perasović i dalje smatra da su šanse za naslov 50:50, dok je strateg Zadrana Jusup izjavio da su njegovoj momčadi ostale male šanse. No košarkaši dalmatinskog prvoligaša vjeruju u novo slavlje u KC-u Dražen Petrović.

'Ništa nije gotovo! Ovaj poraz nas je dosta omeo, ali moramo ga što prije zaboraviti i posvetiti se sljedećoj utakmici', rekao je Trent Plaisted.

Peta utakmica na rasporedu je u četvrtak u 18 sati, a po svemu sudeći Zadrani dolaze bez ozlijeđenog Vladimera Boise, što je velik hendikep.