ŠTO VI MISLITE

Žestoka rasprava dviju košarkaških legendi; tko bi pobijedio?

21.07.2015 u 14:19

Bionic
Reading

Shaquille O'Neal i Scottie Pippen, dvije košarkaške legende, ušli su u ozbiljnu prepirku preko društvene mreže čija bi momčad pobijedila da se s jedne strane nađu najbolja petorka LA Lakersa, a s druge Chicago Bullsa

Da je tako nešto moguće, bio bi to strašan sudar, ovako samo možemo zamišljati kako bi to na parektu izgledalo kada bi se pojavila najbolja petorka svih vremena Lakersa (Magic Johnson, Kobe Bryant, Elgin Baylor, Shaquille O'Neal i Kareem Abdul-Jabbar) te ona u kojoj bi bili naj igrači Bullsa u povijesti (Derrick Rose, Michael Jordan, Scottie Pippen, Dennis Rodman i Horace Grant).

Naravno, i Shaq i Pippen drže svoju stranu, a američki centar na sebi svojstven način uvjeren je kako bi njegova petorka razvalila 'bikove' s 50 koševa razlike.

Pipen nije ostao dužan te mu je poručio kako su u Bullsima osvojili šest naslova dok je on u svoje vrijeme u LA bio tri puta prvak NBA.

Opet je uzvratio Shaq montažom na kojoj se nalazi Jordan, a Pippenovu glavu je prekrio još jednom Jordanovom fotografijom te napisao kako je taj dečko obavio većinu posla na terenu kao i da su Bullsi Steve Kerr i Ron Harper zaslužili više kredita nego Pippen.

Naravno, uslijedila je nova Pippenova objava s više fotografija Shaqa na Instagramu gdje je poručio bivšem centru Lakersa kako on sigurno zna kako je to biti pomoćnik.

Njihov verbalni rat sigurno se nastavlja, a vi sami procijenite čija bi petorka bila bolja.

We would beat em by fifty "what you think". Let me know and don't hold back

Fotografiju objavljuje DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq)

Speaking of being a sidekick... if I recall correctly you know a thing or two about that as well. @shaq

Fotografiju objavljuje Scottie Pippen (@scottiepippen)

Nekadašnji dvoboj Jordana i Pippena protiv Shaqa i Bryanta
Rodman je vodio velike borbe sa Shaqom