KARIZMATIČNI RADULJICA

Srbijanski košarkaš potpis za Kineze proslavio mega-tetovažom!

19.09.2014 u 14:40

Bionic
Reading

Miroslav Raduljica, 213 cm visoki centar srbijanske reprezentacije, NBA ligu i kluba Milwaukee Bucks zamijenio je s egzotičnom kineskom ligom i klubom Shandong Kingston Lions

Nakon sjajnih igara na SP-u u Španjolskoj, gdje je Raduljica pod vodstvom Saše Đorđevića bio jedan od najzaslužnijih što je Srbija osvojila srebro, očekivalo se kako će ovaj 26-godišnji centar dobiti ponudu od nekog snažnog europskog kluba. Međutim, stigla je ponuda iz Kine koju očito nije mogao odbiti. Karizmatični centar, poznat po tetovažama i dugoj bradi u stilu NBA zvijezde Jamesa Hardena, potpisivanje za momčad Shandong Kingston Lions proslavio je – novom tetovažom.

Na desnom bicepsu kod svog omiljenog tatoo majstora dao je napraviti 'Ženu sa više lica', a kako piše telegraf.rs tetovaža nema nikakav osobni značaj nego je ona plod ideja tatoo majstora.


Naravno, Raduljica se odmah pohvalio svojim fanovima, a kako ova ogromna tetovaža izgleda pogledajte u video prilogu.

Ako Raduljica ovako nastavi uskoro će po broju tetovaža prestići i hrvatskog centra Maria Kasuna, a niti bivša NBA zvijezda Allen Iverson neće mu biti nedostižna.