NASMIJAO ZVIJEZDE

Pogledajte otkačeni ples 39-godišnjeg NBA veterana!

27.06.2012 u 09:20

Bionic
Reading

Slavlje igrača i stručnog stožera Miami Heata nakon šampionske parade ulicama grada nastavilo se u dvorani American Airlines Arena u kojoj je bilo vrlo zabavno

A tamo je, na iznenađenje svih, glavnu ulogu imao 39-godišnji veteran Juwan Howard pokazavši i svoje plesačke sposobnosti.

Iako je u dresu Miami Heata ove sezone vrlo malo igrao, Howard je pred tisućama navijača sijao od sreće jer će u zasluženu igračku mirovinu otići kao vlasnik NBA prstena.

Podsjetimo da su 206 cm visokog Howarda nakon boravka na sveučilištu Michigan (1991-1994) kao peti izbor NBA drafta izabrali Washington Bullets. Igrao je još za Dallas Mavericks, Denver Nuggets, Orlando Magic, Houston Rockets, Charlotte Bobcats, Portland Trail Blazers, a od 2010. član je Miami Heata.

Tako se poklopilo da simpatični Howard, koji nikada nije imao status superzvijezde, zahvaljujući LeBronu Jamesu i Dwyaneu Wadeu, napokon u svojoj 18. NBA sezoni uđe u društvo igrača koji se mogu pohvaliti titulom prvaka.

Njegovi kolege sa sveučilišta Michigan Chris Webber i Jalen Rose, članovi famoznog Fab Fivea, odavno su u igračkoj mirovini.