BEZ DLAKE NA JEZIKU

Iskreni Badelj rekao najveću istinu o nastupu Hrvatske

30.06.2016 u 10:06

Bionic
Reading

Milan Badelj je na europskom prvenstvu bio čovjek od povjerenja izbornika Ante Čačića. I njemu je, kao i cijeloj hrvatskoj javnosti, teško palo što je reprezentacija svoj puta završila već u osmini finala porazom od Portugala (0:1)

Veznjak Fiorentine dao je opširan intervju za goal.com te je bio iskren oko toga može li se nastup Hrvatske na Euru ocijeniti palcem gore.

'S obzirom na našu igru kroz cijeli turnir, ne mogu reći da je ovo uspjeh. Svi znamo kakvu momčad imamo, meni je ovo ipak malo premalo', priznao je Badelj te se osvrnuo na sudbinu izbornika Čačića.

'U svakom slučaju, cijela momčad stoji iza njega. S njim sam odlično surađivao u Dinamu, odlično i u reprezentaciji. I mislim da je pravi čovjek za reprezentaciju.'

Poraz od Portugala boli...

'Mislim da dugo hrvatska reprezentacija nije igrala tako dobar nogomet, čak sam na neki način i ponosan. Ali, ostaje gorčina zbog posljednje utakmice, mislim da smo nezasluženo ispali od Portugala. Još nisam gledao snimku te utakmice niti sam siguran da bih je volio gledati.'

Inače, Badelj je svojim igranjem privukao zanimanje brojnih klubova iz Europe. Sada je na potezu Fiorentina koja bi našem reprezentativcu trebala ponuditi izdašniji ugovor i produljenje jer sadašnji istječe u lipnju 2018. godine. Kako će se rasplesti ta situacija, ostaje nam da vidimo, ali za veznjaka Viole u ovom trenutku ponuda sigurno ne nedostaje.