SUMNJA

Španjolska zvijezda za oproštaj od Eura okrivila - Hrvate

29.06.2016 u 09:39

Bionic
Reading

Španjolska javnost teško se miri s ispadanjem reprezentacije već u osmini finala europskog prvenstva. Čak i igrači koji su imali malu minutažu daju intervjue i pokušavaju objasniti razloge debakla

Realov krilni igrač Lucas Vazquez bio je presretan kada se našao na konačnom popisu od 23 igrača koji su putovali u Francusku i nije mogao ni sanjati kako će se to natjecanje za Furiju pretvoriti u noćnu moru.

Ovaj 24-godišnji ofenzivac ne snosi prevelik dio krivice za ispadanje Španjolske, a jedini nastup upisao je baš protiv Italije (poraz od 0:2) kada je u 70. minuti zamijenio Alvara Moratu.

Vazquez je za Marcu otkrio kako izbornik Del Bosque ima ljubav i potporu svih u svlačionici, da nema reprezentacije na Euru kao što je Španjolska i zato ih ispadanje još više ljuti te smatra kako nisu potrebne duboke promjene u momčadi.

I nešto o porazu od Hrvatske.

'Taj poraz je stvorio sumnju, a ta sumnja nam je stvorila probleme protiv Italije. Da nismo izgubili tu utakmicu jer istina je da se druga strana ždrijeba činila lakšom', rekao je Realov nogometaš i tako indirektno okrivio Hrvate za to što su prerano morali kući.