HOĆE LI GA POSLUŠATI?

Zvijezdi Juventusa ponovio je svoj savjet od prije tri godine: To što ti rade je bogohuljenje, zbog sebe moraš otići

11.11.2020 u 19:32

Bionic
Reading

Upitna je budućnost Paula Dybale u Juventusu, mnogi klubovi zagrizli su za Argentinca, a 26-godišnji napadač dobio je savjet od nekadašnjeg predsjednika njegovog bivšeg kluba Palerma

Dybala ima ugovor s Juventusom do ljeta 2022., a iako iz talijanskog prvaka govore da je Argentinac na redu za potpisivanje novog ugovora, i dalje ga se povezuje s odlaskom u Real Madrid, Barcelonu, Manchester United i PSG.

Posljednjih godina Dybala se smatrao jednim od ključnih igrača 'Stare dame', ali ove se muči sa formom, pa neki idu tako daleko i tvrde da nije u dobrom stanju ni mentalno, kao i da mu nedostaje motivacije.

Pojedinci opet smatraju kako je Dybala u Juventusu podcijenjen, na neki način i zagušen dolaskom Cristiana Ronalda, a potvrda je ovogodišnja slabija minutaža u Serie A. Tako je bivši predsjednik Palerma Maurizio Zamparini, koji je Dybalu prodao Juventusu 2015. za 40 milijuna eura, imao savjet za svojeg nekadašnjeg igrača.

'Još uvijek sam uvjeren da je on novi Messi. Dybala vrlo je dobar momak. I ne mogu razumjeti zašto ga mnogi upućeni uglavnom zaboravljaju. To što Dybala nije starter u Serie A, to je bogohuljenje. Paulo je trebao slijediti moj savjet prije tri godine, da se makne iz Torina. 'Jasno sam mu rekao: 'Paulo, zbog sebe moraš napustiti Juventus'. Njegov je nogomet fantazija i najbolje odgovara Španjolskoj, bilo u Barceloni bilo u Realu iz Madrida. Ali uvijek mi je govorio da se dobro osjeća u Juventusu', rekao je Zamparini te dodao:

  • +2
Lazio - Juventus, Serie A, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: ANSA/CLAUDIO PERI

'Savjet koji mu danas dajem isti je: 'Paulo, napusti Juventus i idi u Real Madrid'. Možda već u siječnju. To bi bio dogovor dobar za sve, za njega, ali i za Juventus, koji ga je već pokušao prodati prije dva ljeta. Paulo je prvak, a ne rezerva. U Juventusu je Cristiano Ronaldo, pravi fenomen, a Dybala mora ići igrati protiv Ronalda u nekoj drugoj velikoj momčadi.'