ŽELE NOVO SLAVLJE

Zna se koliko će Bad Blue Boysa u srijedu bodriti Dinamo na Poljudu

02.04.2024 u 16:53

Bionic
Reading

Pobjeda 1:0 u subotnjem derbiju 28. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige donijela je Dinamu skok na drugo mjesto tablice i hvatanje priključka za vodećom Rijekom. Ujedno je Hajduk gurnula na treće mjesto, koji sada gleda u leđa Modrima i ima 'minus' od dva boda

Naravno, Dinamo ima i utakmicu manje od Hajduka, ali nakon subote svima kojima je Dinamo pri srcu 'lakše dišu'.

I u takvom raspoloženju dočekuju novi veliki derbi protiv splitskog kluba. A on se igra u srijedu na Poljudu od 19 sati (MAXSport 1, MAXtv), dok će pobjednik tog dvoboja izboriti finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

>> Gledajte cijelu završnicu SuperSport Kupa na kanalu MAXSporta na YouTubeu!

No, za razliku od subotnjeg sraza, Dinamove će igrače bodriti ipak nešto manje navijača. Jer na prvenstvenom derbiju bilo je rasprodano svih 1463 ulaznice. S time da je ipak bio vikend, subota pred Uskrs, kada mnogi ne rade.

Za ogled u srijedu prodano je nešto više od tisuću ulaznica, što je također lijepa brojka, jer utakmica se igra usred tjedna. A zna se i da Dinamovih navijača nema na studiju u Splitu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Iz Dinama su poslali i savjet navijačima: na dan utakmice polufinala Kupa, policija preporučuje navijačima Dinama da na naplatnu postaju Dugopolje stignu najkasnije do 15:30 sati.

Sažetak Hajduk - Dinamo 0:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport