POTOP U NASTAVKU

Zadar nije uspio iznenaditi u Skopju

02.03.2013 u 23:06

Bionic
Reading

Košarkaši Zadra iz Skopja se vraćaju praznih ruku nakon što je od njih znatno više u 40 minuta igre pokazao domaći MZT. Makedonci su imali više od igre, Zadrani se istina vratili u jednom dijelu utakmice, no očito je 'lov' ostavio previše traga pa su na kraju upisali uvjerljiv poraz od 25 koševa razlike.

Domaća momčad pokazala se prejakom za goste koji u zadnjih nekoliko kola bilježe sve lošije rezultate i kojima je ovo već peti poraz u nizu, zbog čega se i dalje nalaze pri samom dnu ljestvice, za razliku od MZT-a koji je jedno od ugodnijih iznenađenja u ovoj ABA sezoni. Za goste je sve obećavajuće izgledalo do 27. minute i rezultata od 62:60 za domaće, da bi do kraja Makedonci zabili 32, a gosti svega devet koševa za konačnih 94:69.

Prvo ime kod domaćih bio je Čekovski koji je zabio 29 koševa, 25 uz osam skokova dodao je i Gečevski, dok je Stojanovski zabio 14, ali uz to je imao po četiri asistencije i osvojene lopte. Kod Zadra Ivanov je ubacio 13, a po koš manje dodali su Travis i Kaštropil.