NAKON DUBRAVE

Jusup nezadovoljan nakon uvjerljive pobjede: Ako mislimo u polufinale...

03.05.2024 u 10:34

Bionic
Reading

Košarkaši Zadra pobijedili su u prvoj utakmici četvrtfinala FAVBET Premijer lige momčad Dubrave rezultatom 78:61 (20:6, 20:21, 21:19, 17:15).

Do pobjede su trener Danijel Jusup i njegovi igrači stigli nakon rastrgane igre tijekom svih 40 minuta, s puno pogrešaka i nervoze, ali i dalje s dovoljno kvalitete i koncentracije da se ne ugrozi pobjeda.

Nakon susreta Jusup je bio kritičan prema igri svoje momčadi:

'Ukazivali smo da na startu utakmice moramo biti pravi, tu smo bili dobri, pogotovo defanzivno iako smo promašivali zicere. No, kad sam počeo mijenjat drastično smo padali. Igrači s klupe su reagirali izuzetno loše, to me brine, jer pet igrača teško može izvući utakmicu, pa i pritiv Dubrave koja je izuzetno ozbiljan protivnik. Stvorila se jedna tenzija, par minuta smo imali i sreću da su gosti bacali lopte u aut. Morat ćemo biti puno bolji i koncentriraniji ako mislimo proći u polufinale', zaključio je Jusup.

Marijana Bagarić, strateg Dubrave, najavljuje zanimljiv uzvrat u Zagrebu:

'Bili smo ravnopravni većinu utakmice, nažalost ne i svih 40 minuta. Ako želiš igrati protiv realno kvalitetnije ekipe moraš doći fizički na njihovu razinu, u tome smo parirali. Mislim da su momci dali sve od sebe, nije išlo danas, bila je prava domaćinska utakmica. Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi, idemo kući spremati se i u nedjelju probati doći u neku šansu da pobijedimo. Momci su odigrali ovaj dio lige fenomenalno, trenirali su izvrsno, napravila se jedna kemija koja je odlična, čestitam im na tome. Nažalost, izgubili smo, ne možemo biti sretni i zadovoljni time, ali ostvaren je preduvjet borbe i htijenja. Ne možemo više računati na Hudsona, s njim je suradnja dogovorena do kraja regularnog dijela sezone i razišli smo se.' 

Druga utakmica četvrtfinala igra se u nedjelju u Zagrebu s početkom u 17 sati.