ODAO IM PRIZNANJE

[VIDEO] Dvadeset tisuća navijača Partizana euforično pozdravilo hrvatskog reprezentativca: Hezonja, Hezonja...

01.04.2023 u 11:30

Bionic
Reading

To što rade Partizan i Željko Obradović na parketima Eurolige je čudo. Jučer je primjerice pao veliki Real Madrid (104-90)

Posebna priča su navijači koji iz kola u kolo pune Štark Arenu i ruše rekorde posjećenosti. Atmosfera je fanatična, nogometna, ponekad i izvan granica sportskog ponašanja.

No, ono što se dogodilo na kraju sinoćnje utakmice je za svaku pohvalu. Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja je stao na centar i nakon poraza svoje momčadi pljeskom nagradio navijače Partizana, jer malo gdje se igra u takvoj užarenoj atmosferi.

Publika je uzvratila ovacijama, povicima 'Bravo Hezonja' te na kraju skandiranjem njegovog prezimena.

Svojevremeno je kao mlad igrač, dok je još igrao za Barcelonu, Mario Hezonja izjavio da mu je žao što ga kroz karijeru nije trenirao legendarni trener Partizana Duško Vujošević. Takvo što, uz dobru igru i sportski pozdrav prema beogradskoj publici moralo je biti nagrađeno.

Nakon utakmice je za Sportklub rekao:

'Zna se kakav je teren ovdje, kakva je publika, kakva je ekipa, svaka im čast za doček mene, fanovima i cijelom klubu. Čestitam im još jedanput na tome kakvu sezonu igraju, želim im sve najbolje do kraja.'

Pogledajte kako to izgleda kada 20 tisuća ljudi u Beogradu skandira Mariju Hezonji koji je odigrao odličnu utakmicu i zabio 17 poena.