NAPUSTIO MARIBOR

U Hajduku pravu priliku nije dobio, a sada ga je uzeo grčki velikan!

18.08.2023 u 20:41

Bionic
Reading

Ofenzivno krilo, 21-godišnji Ivan Brnić, napravio je novi iskorak u karijeri. Iz Maribora preselio je u redove grčkog velikana, Olympiacosa, koji je ovog igrača rođenog u Splitu uz sebe vezao na četiri godine

Preko makarskog Zmaja stigao je u omladinski pogon Hajduka. Potom je zaigrao i u Hajduku II, ali do prave prilike u prvoj momčadi praktički nije ni došao.

Doduše, igrao je za prvu momčad Hajduka, osjetio i slast pobjede protiv Dinama u Maksimiru (op.a., u srpnju 2020. godine, kada je Hajduk slavio 3:2), ali odlučio je otići iz splitskog kluba.

'Tražio sam minutažu, želio sam igrati više. I dobio sam ponudu Dugopolja. Istina, kao svakom hajdukovcu, teško je napustiti klub, ali razmišljao sam o svojoj karijeri. Ne krivim nikoga. Kod Igora Tudora sam igrao, potom i kod Bore Primorca dok me Hari Vukas nije imao u svojoj viziji. To je tako, ne ljutim se ni na koga', govorio nam je prije nekoliko mjeseci Brnić.

Nakon Dugopolja preselio je u Maribor, i oduševio sve. Prošle je sezone odigrao 46 utakmica te zabio osam golova, ali i imao čak 13 asistencija. Dovoljno da ga pozove Olympiacos, klub iz Pireja koji ima čak 47 naslova grčkog prvaka.

Bravo, Ivane!