NENAMJERNO, ALI BOLI...

'Tvit' kojim su bocnuli cijelu Hrvatsku! Gdje je to igrano finale?

29.11.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Argentina je prvi put u povijesti osvojila Davis Cup. Finale je igrano u Zagrebu, ali je u dvorani bio velik broj argentinskih navijača

Federico Delbonis je svladao Ivu Karlovića i slavlje je moglo početi. I inače su se argentinski tenisači u pojedinim trenucima mečeva osjećali kao da igraju kod kuće zahvaljujući velikom broju sunarodnjaka koji su ih došli podržati.

Prema nekim procjenama, Argentinaca je bilo i preko četiri tisuće i mora se priznati da je ponajviše zahvaljujući njima atmosfera bila fenomenalna.

Hrvatski navijači bili su isto glasni, ali u odlučujućem susretu premoć u navijanju odnijeli su gosti. To nije promaklo ni ljudima iz Davis Cupa, zaduženima za društvene mreže.

Tako je objavljen video njihovog pjevanja u dvorani, a naslov tvita glasio je 'Zagreb or Buenos Aires', čime je autor nenamjerno bocnuo Hrvatsku, očito aludirajući na to da je domaćin na tribinama bio u podređenom položaju.

Inače, Argentina je na putu do naslova pobijedila Poljsku, Italiju, Veliku Britaniju i Hrvatsku, sve na gostovanju, i to bez igrača među najboljih 20 na svijetu.