UNIŠTIO IM SNOVE

Tužna objava Modrićevog suigrača sada je dobila potvrdu. I objašnjenje

07.01.2024 u 14:36

Bionic
Reading

Iako je do Eura u Njemačkoj ostalo šest mjeseci, a već sada je poznato da jedan od najboljih svjetskih nogometnih golmana neće nastupiti na kontinentalnom natjecanju

Realov vratar Thibaut Courtois dao je intervju za belgijske medije u kojem je govorio o svom odustajanju od Europskog prvenstva i unutarnjim problemima u svlačionici reprezentacije Belgije u koje uključen u prethodnim međunarodnim nastupima.

>> Tužna objava jednog od najboljih golmana svijeta

Navodno mu je u lipnju prošle godine zasmetalo to što on nije dobio kapetansku vrpcu nakon umirovljenja Edena Hazarda, već je ona završila oko ruke Romelua Lukakua.

'Svatko ima mišljenje o ovoj temi. I to posve razumijem. Ali mislim da mnogi ljudi nisu razumjeli moju poziciju. Nije se toliko radilo o kapetanskoj vrpci. Stvar je što u tom trenutku sa mnom nitko nije ni pokušao razgovarati. Osjećao sam da ne računaju na mene. Možda sam prebrzo donio odluku. Ali ja sam ljudsko biće s osjećajima, nisam robot'.

Courtois se oporavlja od ozljede ligamenata. Velika je mogućnost da bude spreman za finiš sezone, ali bez obzira na to nema namjeru braniti u Njemačkoj.

'Čak i da odigram jednu utakmicu za Real Madrid do kraja sezone, to ne bi značilo da ću biti 100 posto spreman za Euro. Gledat ću utakmice reprezentacije, kao i do sada. Nadam se da će otići što dalje. Vidjet ćemo što nam budućnost nosi. Još uvijek želim igrati za Belgiju, ali ne postajem mlađi. Baš suprotno', dodao je belgijski golman.