PAN ARENA ICE FEVER

Tri povijesna dana; saznajte koji navijački rekordi slijede!

23.01.2014 u 10:25

  • +6

Kontinentalna hokejaška liga, 41. kolo, KHL Medveščak - Dinamo Minsk

Izvor: Pixsell / Autor: Daniel Kasap

Bionic
Reading

Nakon uspješno oborenih rekorda u prve dvije utakmice hokejskog spektakla PAN ARENA ICE FEVER u prosincu prošle godine, Medvečšak udružen sa svojim vjernim navijačima i navijačicama nastavlja s obaranjem rekorda i u drugom dijelu ovog velikog hokejskog spektakla.

Naime u tri preostale utakmice PAN ARENA ICE FEVERA koje će se održati od 23. do 27. siječnja 2014. godine, KHL MEDVEŠČAK ZAGREB pokušat će uz svoje navijače postaviti nove standarde navijanja i kroz tri rekorda i aktivacije na društvenoj mreži Instagram utakmice učiniti još zanimljivijima i zabavnijima. Utakmica u subotu 25. siječnja protiv Lokomotiv Yaroslava također je večer rekorda jer će u suradnji sa svojim sportskim partnerom PAN-om, Medveščak organizirati rušenje rekorda u najglasnijem navijanju gdje će opet u 'glavnoj' ulozi biti navijači i navijačice zagrebačkih Medvjeda. Uz navijački val koji je svakako obilježio prvi dio Arene, rušenje rekorda uz pomoć Medveščakovog partnera PAN još je jedan vrhunac ledenog spektakla PAN Arena Ice Fever.

VEČER NAVIJAČKIH ŠALOVA – prilika za sliku koja bi obišla svijet
Na prvoj utakmici PAN ARENA ICE FEVERA u četvrtak, 23. siječnja, protiv Atlanta iz Mytishchija želja je da svi navijači na utakmicu ponesu svoje navijačke šalove i da se sruši rekord po broju navijačkih šalova na jednoj Medveščakovoj utakmici. Atlant je trenutno na prvoj poziciji ispod playoff crte te u Zagreb dolaze uzeti bodove kao izravni Medveščakov protivnik. Uvjereni samo kako će razvijeni navijački šalovi uz zvukove, sada već na Medveščakovim utakmicama tradicionalne, You'll Never Walk Alone pjesme pridonijeti stvaranju atmosfere koja je zagrebačkim „Medvjedima“ potrebna za svladavanje i ove neugodne prepreke za što bolji plasman uoči doigravanja.

INSTAGRAM WALL – prilika da kroz sliku pokažete atmosferu na Medveščakovim utakmicama
Novost na prvoj, ali i preostale dvije Medveščakove utakmice u siječnju je činjenica da će na semaforu Arene Zagreb tijekom cijele utakmice biti prisutan INSTAWALL na koje će biti objavljene sve fotografije koje će u opisu sadržavati #hashtag prilagođen dotičnoj utakmici. Da bi fotografije bile objavljene na INSTAWALLU potrebno je da profil na kojem je objavljena fotografija bude otvorenog tipa, da #hashtag bude stavljen prije nego što je fotografija objavljena te odobrenje korisnika za javno korištenje i prikazivanje njegovih fotografija na ekranu, webu i profilima KHL MEDVEŠČAK Zagreb na društvenim mrežama. Pobjednik će biti fotografija koja postavi rekord u broju „lajkova“.


NEK SE ČUJE DO RUSIJE! – rušenje rekorda u najglasnijem navijanju uz iznenađenje iz Pana
U subotu, 25. siječnja, u Arenu Zagreb dolazi Lokomotiv iz Jaroslavlja, momčad koja se već dulje vrijeme nalazi samo jednu poziciju i svega nekoliko bodova iza Medveščaka. Budući da je ostala još samo jedna domaća utakmica prije kraja regularnog dijela sezone, povećanje razlike u odnosu na Lokomotiv je imperativ za zagrebačkog debitanta u KHL ligi, a u postizanju što boljeg rezultata protiv subotnjeg protivnika igračima Medveščaka će pomoći rekordno gromoglasno navijanje s tribina Arene Zagreb. Naime, u sklopu kampanje Pan piva „Nek se čuje do Rusije“ navijačice i navijači Medveščaka ruše rekord u najglasnijem dvoranskom navijanju koji iznosi čak 126 decibela. A nakon rušenja ovog rekorda PAN je za navijače pripremio i veliko osvježavajuće iznenađenje nakon utakmice.

OBOJIMO ARENU U PLAVO – impresivan način završetka regularnog dijela sezone
Posljednju domaću utakmicu u regularnom dijelu sezone i ovogodišnjeg PAN ARENA ICE FEVERA Medveščak će odigrati u ponedjeljak, 27. siječnja, protiv Severstala iz Čerepovca. Nakon najvećeg broja šalova i gromoglasnog navijanja, navijačice i navijači će nošenjem Medveščakovih majica, dresova, kapa i šalova stvoriti dosad „najplaviju“ atmosferu na utakmici Medveščaka te oboriti rekord u najviše Medveščakovih obilježja na utakmici. Standardno odlična atmosfera na Medveščakovim utakmicama će biti dodatno obogaćena fantastičnim prizorom plavih tribina Arene Zagreb te u potpunosti dostojna završetka regularnog dijela prve i povijesne KHL sezone u Zagrebu.