jadranski derbi

Torcida nakon divljanja po Splitu sutra stiže u Rijeku; policija poslala važnu obavijest

06.04.2024 u 15:09

Bionic
Reading

Sutra se na Rujevici igra derbi 29. kola SuperSport HNL-a, vodeća Rijeka dočekuje posrnuli Hajduk (19.30 sati, MAXSport1, MAXtv). Jadranski derbi je proglašen utakmicom visokog rizika, posebice nakon što je Torcida divljala po Splitu, pa će navijači Hajduka imati 'poseban tretman'

Svima je jasno da nakon kaosa kojeg je Torcida zbog poraza Hajduka od Dinama priredila prvo na Poljudu, a potom i diljem Splita, policija neće ništa prepustiti slučaju.

Sramotne scene s Poljuda i splitskih ulica šokirale su sve, pa nije ni čudno da se PU primorsko-goranska maksimalno pripremila za sutrašnji 'izlet' Torcide u Rijeku.

Tako je policija objavila važne informacije za navijače uoči sutrašnje utakmice Rijeke i Hajduka koja je proglašena susretom visokog rizika.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'S obzirom na očekivani dolazak većeg broja gostujućih navijača, pozivamo sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama. Ulazi na stadion Rujevica bit će otvoreni od 17.30 sati. Pozivaju se gledatelji da do stadiona dođu ranije, kako bi se izbjegle prometne gužve i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta', poručuju iz policije te napominju:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +16
Navijači Hajduka provalili na teren Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

'Gostujuće navijače prihvatit će policijski službenici na Kikovici, na autocesti A6 te ih pozivamo da na navedenu lokaciju dođu do 16.30 sati, kako bi u organiziranoj koloni bili dopraćeni do stadiona Rujevica u Rijeci. Gostujućim navijačima se preporučuje da za odmor i točenje goriva koriste odmorišta prije punkta predviđenog za prihvat navijača, budući da će policijski službenici bez stajanja osiguravati preprate gostujućih navijača od izlaza s autoceste do stadiona. Na stadionu je osigurana prodaja bezalkoholnih pića i hrane.'

  • +51
Neredi Torcide na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic