Pan Arena Ice Fever 2013.

Sve spremno za spektakl, čeka se zamjena za NHL-ovca Jeffreyja

09.01.2013 u 15:23

Bionic
Reading

Pan Arena Ice Fever vraća se u Zagreb! U nedjelju, 13. siječnja, kada prvi pak padne na led Arene Zagreb, počet će drugi dio ovosezonskog Pan Arena Ice Fevera tijekom kojeg će 'medvjedi' do 27. siječnja odigrati pet utakmica Erste Bank hokejske lige. Pred 15.000 navijača, koliko se očekuje na svakoj utakmici, ugostit će Innsbruck, Villach, Dornbirn te još dva suparnika koja će biti poznata do 21. siječnja.

Pred Medveščakom je još jedan susret u Ledenoj dvorani, gostovanje Graz 99ersa, a nakon toga sele u zagrebačku Arenu.

'Veselim se svakoj utakmici. Jako su važne, pa nam treba navijačka potpora. No, svi znaju što propuštaju ako ne dođu, ovo je već treća sezona u Areni. Ne moram ih ni pozivati, doći će oni sami', s razlogom je samouvjeren napadač 'medvjeda' Dario Kostović, koji navijačima poručuje da njihovo najbolje izdanje neće vidjeti već u prvoj utakmici, u nedjelju protiv Innsbrucka.

'Uvijek je drugačiji led i atmosfera u Areni, treba nam bar jedna utakmica da se priviknemo i da dobro odigramo', ističe Kostović.

Medveščak je nakon 39 utakmica ove sezone na odličnom, drugom mjestu EBEL lige, a igre u dosadašnjem dijelu daju razlog za optimizam uoči doigravanja.

'Zasad nam ide dobro, ako tako nastavimo u play-offu, nadam se da možemo što dalje', ističe Slovenac u redovima Medvjeda, Gal Koren

'Medvjedi' će na Ice Feveru, ali i u ostatku sezone, biti oslabljeni neigranjem Dustina Jeffreyja, koji se vratio u NHL, ali Kostović poručuje.

'Nije lako, ipak je on bio veliki dio naše momčadi. Ali treba reći da su i ostale momčadi ostale bez igrača iz NHL-a, neke su čak imale po dva, tri. A mi sada čekamo pojačanje koje će nadomjestiti Jeffreyja', poručuje Kostović.

* NAGRADNJAČA: Poklanjamo 100 ulaznica za PAN Arena Ice Fever. Više informacija pronađite OVDJE

RASPORED UTAKMICA U ARENI ZAGREB
13. siječnja 2013. (17.20) Arena Zagreb/HTV
KHL Medveščak Zagreb - HC TWK Innsbruck
18. siječnja 2013. (19.05) Arena Zagreb/SportKlub
KHL Medveščak Zagreb - EC VSV
20. siječnja 2013. (17.20) Arena Zagreb/HTV
KHL Medveščak Zagreb - Dornbirner EC
25. siječnja 2013. (19.05) Arena Zagreb/SportKlub
KHL Medveščak Zagreb - TBD
27. siječnja 2013. (17.20) Arena Zagreb/HTV
KHL Medveščak Zagreb - TBD