TRAGEDIJA KOŠARKAŠA

Stravična ozljeda zbog koje je CBS zabranio ponovljenu snimku!

01.04.2013 u 12:16

Bionic
Reading

Utakmica sveučilišta Duke i Louisville na Lucas Oil Stadium u Indianapolisu pred 34.657 gledatelja trebao je biti praznik košarke, ali sve je zasjenila stravična ozljeda noge beka Louisvillea Kevina Warea

Iako je Louisville pobjedom 85:63 nad Dukeom izborio nastup na Final Fouru sve u velikoj dvorani Lucas Oil Stadium, te naravno i sve igrače Louisvillea, šokirala je stravična ozljeda njihova beka Kevina Warea, koji je 6,5 minuta prije kraja prvog poluvremena, pri jednom nezgodnom doskoku u pokušaju blokiranja šuta, slomio desnu nogu.

Šokirani trener Louisvillea Rick Pitino, koji je bio najbliži nesretnom Wareu, odmah je trčao prema sucima da prekinu utakmicu.

Šokirani trener Louisville Cardinalsa Rick Pitino

Nesretnom košarkašu potkoljenica se doslovce prepolovila pod pravim kutom. Dvorana je umukla, suigrači i trener unesrećenog zaplakali su u očaju, a utakmica je nastavljena pod vrlo mučnim dojmom doživljene tragedije.

Ware je, nakon što mu je noga imobilizirana, iznesen iz dvorane na nosilima.

Produkcijska kuća zadužena za prijenos (CBS), nakon što je jednom reprizirala ozljeđivanje nesvjesna težine ranjavanja, odustala je od daljnjeg ponavljanja snimke.

Vrlo brzo nakon utakmice snimka ove stravične ozljede pojavila se na Youtubeu, a upozoravamo da je riječ o videu uznemirujućeg sadržaja.