BILA BI ŠTETA...

Sopić s pravom 'eksplodirao'; doznali smo kakvo je stanje s Markom Pjacom

03.04.2024 u 20:41

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke pobijedili su u Kranjčevićevoj ulici momčad Lokomotive rezultatom 1:0 i izborili nastup u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Pogotkom Ivana Smolčića Rijeka je stigla do pobjede 1:0 nad Lokomotivom i izborila nastup u finalu Kupa.

Naravno, gosti su imali razloga za slavlje, ali trener momčadi s Rujevice Željko Sopić, koji je uvijek maksimalno iskren, što zna zvučati i grubo, komentirao je teren u Kranjčevićevoj a koji je posljednjih tjedana i mjeseci uzeo brojne 'žrtve'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Žaper, Baturina, prije njih Kalinić... samo su neki. Ove srijede skoro je nastradao Marko Pjaca, možda i najnesretniji hrvatski nogometaš, koji se posljednjih godina mučio s oporavcima. I sada je napokon dočekao da odigra u kontinuitetu, potvrdivši svoju klasu, koja ga je vratila i u reprezentaciju.

No, protiv Lokomotive morao je ranije s terena. A Sopić je 'rigao' vatru.

'Bila je jako tvrda utakmica na lošem terenu. Sad najbolje glavu u pijesak i onda, nema veze, što? Teren takav kakav je i onda kad pobijedite, trebate likovati u kabini kako sam ja njima rekao ili ne znam što. Jedina istina je ta da smo prošli u finale Kupa i da je Pjaci zaplesalo koljeno na ovome predivnom terenu. Dobro, to nije bitno. Mi imamo milijun igrača, jedan više-manje. Užas. Fuj! Evo', ljutit je bio Sopić.

Ipak, dva sata kasnije dobili smo informaciju kako je, na svu sreću, s Markom Pjacom sve u redu. Obavio je pregled, liječnici su potvrdili da nema nikakve štete, i ponajbolji igrač Rijeke bit će Sopiću na raspolaganju za Jadranski derbi.

Sažetak utakmice Lokomotiva - Rijeka 0:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport