POSLJEDNJI POZDRAV?

Šok u Moskvi: Bilić se rukovao sa svakim igračem

04.11.2012 u 14:50

Bionic
Reading

U 14. kolu ruske Premier lige dogodio se novi šok za moskovski Lokomotiv, odnosno za njihovog trenera Slavena Bilića i ostatak hrvatskog stožera, te dvojicu hrvatskih igrača (Krešić i Ćorluka)

Pobijedio ih je ovom prilikom CSKA s 2:1 i to pogotkom u 92. minuti. Inače, Lokomotiv je od 53. minute igrao s igračem manje zbog drugog zarađenog žutog kartona Tarasova, a u završnici su ostali igrači Lokomotiva bez još jednog igrača (Maicon), koji se tada ozlijedio, a Bilić više nije imao mogućnosti za promjene jer je dotada napravio sve tri predviđene.

'Ne znam, mislim da nisam tako strogo zaslužio ova dva žuta kartona. U takvim se utakmicama, kao što je ova, ne pokazuju žuti kartoni tek tako', rekao je isključeni Dmitrij Tarasov

'Igrali smo dobro, nismo zaslužili izgubiti, ali ovakve stvari nam se ponavljaju'.

Tarasov je rekao i sljedeće:

'Ne, Bilić nije vikao ni na koga u svlačionici. Zapravo, samo je svakome pružio ruku i samo je šutio', rekao je Tarasov.

Za Lokomotiv je ovo bila šesta utakmica bez pobjede (četiri poraza i dva remija), te se klub nalazi na osmom mjestu ljestvice. Slaven Bilić je sve bliže odlasku (otkazu) u Moskvi.

'Imali smo velikih problema. Igrati protiv tako jakog suparnika prvo s deset, a potom i s devet igrača. No, svaka pohvala mojim igračima. Poginuli su na travnjaku, borili se maksimalno i taktički odigrali odličnu utakmicu', rekao je na konferenciji za novinare Slaven Bilić nakon ogleda.

'Zaslužili smo mnogo više od izgubljene utakmice. Ovakav poraz stvarno boli. Ali, isto je tako nada u bolje sutra, jer nastavimo li ovako igrati pobjede moraju doći. Isto tako, i uzlet na ljestvici, jer ova momčad zaslužuje neku od pozicija pri samom vrhu'.

Neki igrači Lokomotiva su bili ljuti na suce. I zbog žutih kartona Tarasovu, ali i zbog nedosuđenog penala za njih.

'Sada je bespredmetno pričati o sudačkim odlukama, utakmica je gotova. Uostalom, mogle bi se moje riječi krivo interpretirati. Ipak, rezultat je ovisio o dosta toga što je sudac svirao', zaključio je Bilić