težak domaći poraz

Slaven Bilić oglasio se nakon što su mu Ronaldo i Brozović utrpali pet komada: Šokiran sam...

26.08.2023 u 13:34

Bionic
Reading

U 3. kolu prvenstva Saudijske Arabije Al Fateh, kojeg s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, je ugostio Al Nassr. Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović nisu imali milosti, slavili su čak 5:0

Bila je to jednosmjerna utakmica, Al Nassr je poveo u 27. minuti, zabio je Sadio Mane nakon asistencije Cristiana Ronalda. Prvo je Marcelo Brozović sjajno proigrao Ronalda, a Portugalac ju je petom proslijedio točno u noge Maneu.

A onda je krenuo Ronaldo šou, za 2:0 je zabio u 38. minuti, potom i za 3:0 u 55. minuti. Za 4:0 zabija Mane u 81. minuti, a Cristiano Ronaldo u sudačkoj nadoknadi stiže do 'hat-tricka' golom za 5:0 u 96. minuti.

Nakon teškog poraza oglasio se i Slaven Bilić. Nije mu bilo lako...

'Al Nassr je bio bolji na terenu, to je momčad koja ima pregršt zvijezda. Imali smo svoje prilike, ali nismo iskoristili nijednu od njih. S druge strane, Al Nassr je iskoristio većinu svojih. Držali smo pet igrača u veznom redu, ali učinak nije bio onakav kakav je trebao biti', kazao je bivši hrvatski izbornik te zaključio:

'Al Nassr u veznom redu ima igrače veličine Marcela Brozovića, a njega nismo mogli kontrolirati. Moramo okrenuti ovu stranicu i razmišljati o idućoj utakmici. Šokiran sam izvedbom igrača, izgubili smo jer nismo bili dobri, ali neću biti oštar prema njima...'

Standings provided by Sofascore