NAKON NEGATIVNOG NIZA

S Hajdukovom 'dicom' radio je čuda, ali otišao je u susjedstvo, a sada šok...

23.12.2023 u 14:39

Bionic
Reading

S Hajdukovim juniorima stigao je do finala Lige prvaka, napunio je Poljud po povratku u Split, a onda je prihvatio ponudu Širokog Brijega

Juniori Hajduka proteklih su sezona imali odlične rezultate,a s trenerom Marijanom Budimirom stigli su i do finala Lige prvaka mladih.

Ipak, u lipnju ove godine 43-godišnji Splićanin prihvatio je ponudu i preselio na klupu BiH prvoligaša, Širokog Brijega.

Iako su na početku nove sezone bili hit prvenstva, stigao je period od devet utakmica u kojima nisu upisali pobjedu.

Sada se uprava kluba odlučila ‘zahvaliti‘ hrvatskome treneru, a priopćenje Širokog Brijega prenosimo u cijelosti.

Marijan Budimir više nije trener Širokog Brijega

NK Široki Brijeg donio je odluku o sporazumnom raskidu ugovora s gospodinom Marijanom Budimirom koji od danas više ne obnaša dužnost trenera prve momčadi Plavo-bijelih.

Četrdesettrogodišnji stručnjak klupu Širokog Brijega službeno je preuzeo 16. lipnja ove godine. Ukupno je prvu momčad Plavo-bijelih vodio u 19 utakmica s učinkom od sedam pobjeda, četiri remija i osam poraza.

Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Budimiru na korektnoj suradnji i vremenu provedenom u Širokom Brijegu te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u budućnosti.

Uprava NK Široki Brijeg će u što skorije vrijeme imenovati novog šefa stručnog stožera koji će krenuti s Plavo-bijelima u nastavak prvenstva.

O daljnjim potezima NK Široki Brijeg pravodobno će obavijestiti javnost.