'PRIJATELJICA' S WTA

Ružnim riječima opisala Šarapovu; ovako Ruskinju još nitko nije popljuvao

05.04.2016 u 08:29

Bionic
Reading

Još jedna vrhunska tenisačica, Dominika Cibulkova, prokomentirala je situaciju u kojoj se našla Maria Šarapova. Slovakinja nije imala lijepe riječi za svoju kolegicu koja je zbog dopinga pod suspenzijom

Šarapova je pod suspenzijom od 12. ožujka jer je pala na dopinškoj kontroli na Australian Openu zbog meldonija, supstance koju je uzimala deset godina, ali koja je od početka 2016. stavljena na listu zabranjenih tvari.

Nakon skandala bilo je tenisača i tenisačica koji su joj javno dali potporu, ali i onih kojima uopće nije žao najbogatije sportašice svijeta. Jedna od onih koje spadaju u ovu drugu skupinu je Cibulkova,a na WTA turnirima šest puta susrela se s Ruskinjom te je upisala po tri pobjede i poraza.

'Iznenađena sam time što je većina reakcija bila diplomatska jer svako mišljenje je totalno drugačije. Nisam dala nikakvu službenu izjavu jer nisam htjela biti jedina osoba koja će otvoreno reći što misli o ovome slučaju', rekla je Cibulkova i zatim napala:

'Samo ću reći da ne suosjećam sa Šarapovom i da mi ne nedostaje na Touru. Ona je potpuno neugodna osoba. Arogantna, umišljena i hladna. Kada sjedim pored nje u svlačionici, ni ne pozdravi.'