Stiže im osijek

Rudeš igra povijesnu utakmicu i navijači spremaju spektakl; evo gdje to možete gledati

05.04.2024 u 10:20

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 29. kola SuperSport HNL-a sastaju se od 16.30 sati Rudeš i Osijek (MAXSport 1, MAXtv). Utakmica je poseban po tome što će Rudeš prvi puta ove sezone igrati na svom stadionu

Nakon što je Hrvatski nogometni savez dozvolio da NK Rudeš svoje domaće utakmice igra na svom terenu 'ŠC Rudeš', u zapadnom dijelu Zagreba, ispalo je kako će u toj povijesnoj utakmici posljednjeplasiranoj momčadi biti Osijek.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Opreza nikad ne nedostaje (na početku sezone Osijek je od njih gubio 0:3 pa okrenuo na 4-3, op.a.), a sve je lijepo rekao mladi reprezentativac Domagoj Bukvić:

Puno se lakše diše nakon što smo osvojili bodove u Koprivnici i napokon pobijedili na gostovanju. Kod Rudeša nas čeka još jedna zahtjevna utakmica jer i oni mogu biti neugodan protivnik. Igramo na njihovom terenu, ali uz sav respekt prema njima, idemo tamo pobijediti', kazao je Bukvić dodavši.

'Vidjeli smo prošle polusezone kako to može izgledati kod njih u gostima. Dakle, moramo u utakmicu ući maksimalno ozbiljno od prve minute i tijekom cijelog susreta pokazati da smo nadmoćniji i kvalitetniji te osvojiti sva tri boda. Nadam se da je njihov teren puno bolji nego onaj u Kranjčevićevoj, a mi smo svakako favoriti i to moramo pokazati od samoga početka i na kraju ispuniti očekivanja.'

VIDEO sažetak utakmice Rudeš - Osijek 3:4 pogledajte u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Što se Rudeša tiče svjesni su gdje se nalaze, a s druge strane po prvi puta u povijesti u SuperSport HNL-u igraju na svom terenu i Ante Ćorić - koji igra sve bolje - i društvo sigurno će biti dodatno motivirani.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Imamo nekih problema. Bilo je bolesnih ali nadam se da ćemo složiti momčad koja će biti konkurentna Osijeku na našem terenu po prvi put u Hrvatskoj nogometnoj ligi', kazao je trener Rudeša Davor Mladina.

Ukratko, kod Rudeša sigurno neće biti Latkovića i Srbljinovića, ali će zato biti puno navijača koji će pokušati napraviti spektakl

'Da, nadam se da će nam navijači pomoći te da ćemo se mi odužiti dobrim rezultatom', dodao je Mladina.

Standings provided by Sofascore
  • +9
28. kolo SuperSport HNL-a, Rudeš - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL