ZNA I FAVORITE

Ronaldo zna koje dvije europske repke mogu šokirati u Brazilu

28.05.2014 u 13:21

Bionic
Reading

Dvije brazilske zvijezde, Ronaldo i Bebeto, uoči SP-a koje će ugostiti njihova zemlja, progovorile su o mogućim favoritima ali i iznenađenjima. Obojica su složna da bi naslov mogli uzeti Brazil, Njemačka, Argentina i(li) Španjolska

Brazilska nogometna legenda Bebeto iznenadio je ovog tjedna svog bivšeg kolegu i suigrača Ronalda, za vrijeme snimanja onoga što je mislio da je trebao biti promotivni spot za PokerStars. Rekordni strijelac FIFA World Cupa bio je u Sao Paulu, gdje je postavljen štand za prolaznike kako bi igrali online poker, samo kako bi bili iznenađeni 'Fenomenom', kad je otkriveno da je čovjek protiv kojeg su igrali – iza zavjese. Međutim, u neočekivanom obratu, njegov suigrač Bebeto je na isti način iznenadio Ronalda. Snimku možete pogledati OVDJE.

Ronaldo nije nepoznanica u svijetu pokera. Natjecao se na turnirima u Brazilu te na EPT u Barceloni, a nakon razgovora s Bebetom, zajedno su dali svoje viđenje ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva i tko bi mogao uspjeti u Brazilu.

Ronaldo & Bebeto o Brazilu…

R: 'Brazil ima veliku priliku osvojiti prvenstvo, ne samo zbog činjenice da ćemo igrati u našoj domovini, već zbog toga što imamo jako dobru momčad…solidnu obranu, vezni red koji se snažno bori i izuzetnog igrača u Neymaru, tako da sve ide u našu korist'.

B: 'Navijači su također bitni. Oni su odigrali ključnu ulogu u našem uspjehu na natjecanju Copa America u Brazilu 1989. godine, tako da će svakako ponovno imati važnu ulogu ako naša nacionalna momčad pobjedi'.

Ronaldo o drugim momčadima...

R: 'Po mom mišljenju, četiri momčadi imaju veliku šansu osvojiti Svjetsko prvenstvo – Brazil, Njemačka, Argentina i Španjolska. Oni su favoriti, ali vidjet ćemo. Kao i uvijek, Italija bi mogla pobijediti, imaju snažnu momčad. Rusija i Engleska također ne smiju biti zanemarene jer nas mogu iznenaditi. Urugvaj također ima jako dobru momčad, ali Brazil, Njemačka, Argentina i Španjolska su najjače'.

Ronaldo & Bebeto o igračima...

B: 'Naravno da se svi nadamo da će Neymar zasjati na turniru, ali tu su i drugi odlični igrači kao Oscar, Messi i Cristiano Ronaldo. Mnogo igrača moglo bi biti od presudne važnosti, ali mnogo nade polažemo u Neymara'.

R: 'Ovo će bit odlično Svjetsko prvenstvo, pokazujući visoke tehničke vještine, s najboljim igračima na svijetu, u zemlji poznatoj širom svijeta po svom nogometu. Šteta je što Zlatan Ibrahimović neće igrati jer je on odličan karakter, ali mislim da će on biti u Brazilu i gledati utakmice'.

Ronaldo o očekivanjima u Brazilu...

R: 'Uopće ne sumnjam da ćemo biti 100 posto spremni ugostiti Svjetsko nogometno prvenstvo. To je izvrsna prilika za Brazil, a iskustvo će nam ostaviti značajno naslijeđe, ne samo stadione, već i infrastrukturu i urbani razvoj gradovima koji će pomoći ugostiti turnir. Bez sumnje, strani navijači i turisti će imati izvanredno vrijeme. Imat će priliku doživjeti kulturu, prekrasne gradove i druga prekrasna mjesta za posjetiti. Brazilci će srdačno dočekati navijače'.