Spomenuo i Brozovića

Ronaldo neće igrati u derbiju Lige prvaka! Ljutiti trener objasnio čija je to odluka

07.11.2023 u 15:25

Bionic
Reading

Mnoge ljubitelje nogometa iznenadilo je što Cristiano Ronaldo neće biti u momčadi Al Nassra za utakmicu Azijske Lige prvaka

U okršaju protiv katarskog Al Duhaila u Azijskoj Ligi prvaka momčad Al Nassra igrat će bez Cristiana Ronalda. Ta vijest je poprilično odjeknula u svijetu jer koliko je poznato Ronaldo nije ozlijeđen.

Kad su novinaru upitali trenera Al Nassra Luisa Castra o čemu je riječ to ga je malo izbacilo iz takta:

'Znate, poštujem medije, ali morate poštovati i mene. Cristiano nije spreman i zato neće igrati. Nije moja odluka da on ne igra, već ga njegovo stanje sprječava da igra', kazao je vidno ljutiti Castro dodavši:

'Cristiano je igrao utakmicu prije 48 sati i to uključujući produžetke, zato nije u stanju igrati opet dva dana kasnije. Nije Luis Castro taj koji će reći kako Cristiano neće igrati. No, nakon serije utakmica mora se odmoriti', dodao je Castro. Nije mu išlo u glavu da je netko napisao kako je izbacio Ronalda iz momčadi…

No, tu nije stao jer očito je i sam svjestan što mu Ronaldo znači u momčadi:

'Razumijem da ljudi žele vidjeti Ronalda da igra, ali Al Nassr nije samo Cristiano. Mi imamo igrače poput Sadija Manea ili Marcela Brozovića', dodao je Castro čija momčad u Azijskoj Ligi prvaka ima tri pobjede iz tri utakmice.

Standings provided by Sofascore