dugo se poznaju

Predrag Mijatović dobio nezgodno pitanje o Luki Modriću pa je svima začepio usta

25.10.2023 u 12:02

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Real Madrida upisali još jednu pobjedu u Ligi prvaka, nadigravši u gostima Sporting Bragu 2:1, oglasio se legendarni Predrag Mijatović

Tema je naravno bio 38-godišnji Luka Modrić kojeg jako dugo poznaje i o kojem je često govori. Naime, upravo je Modrić bio jedan od najboljih igrača na toj utakmici i još jednom je pokazao koliko je važan igrač u Realu. Iako mnogi ne misle tako jer ovo mu je bio tek peti nastup ove sezone među prvih 11.

>> U sukobu je sudjelovao i Modrić!? Oglasio se Ancelotti: Jedva smo ga kontrolirali

Kad su nakon utakmice španjolski novinari pitali legendu kluba i nekadašnjeg sportskog direktora Predraga Mijatovića, kako komentira napise da bi Modrić u siječnju mogao napustiti Madrid. Spominju se naime Saudijska Arabija, SAD…

'Modrić odlazi u siječnju? Ne! Pa poznajem ga odlično, proveo sam puno vremena s njim. On ostaje u Realu bez obzira na ovu novu situaciju u kojoj se našao', kazao je Mijatović dodavši još o Modriću:

'Jako sam iznenađen njegovom igrom. Ima nevjerojatnu sposobnost podići razinu igre i nadmašiti samog sebe. Kad želi pokazati da u njemu ima još puno nogometa, sve nas iznenadi. Utakmica protiv Brage je pokazala da je on još uvijek najbolji kreativni veznjak na svijetu', dodao je Mijatović koji je svojevremeno kao igrač ispisao povijest Reala.

Još danas se govori o njegovom golu protiv Juventusa u pobjedi 1:0 u finalu Lige prvaka 1998. godine.

  • +11
Braga - Real Madrid 1:2 (3. kolo Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL RIOPA / AFP / Profimedia