GLOBALNI SPEKTAKL

Poruka bivšeg velikana Formule 1 za Hrvate s velikim srcem!

19.02.2015 u 13:58

Bionic
Reading

Nešto malo više od dva mjeseca ostalo je do globalnog sportskog spektakla koji će ponovno zagaziti na hrvatsko tlo – Wings for Life World Run utrke

U utrku je prijavljen već veliki broj trkača, a očekuje se da će Zadar 3. svibnja ponovno okupirati pozitivna energija nekoliko tisuća natjecatelja koji će u isto vrijeme, u 13 sati po našem vremenu, startati utrku s cijelim svijetom.

Poruku Hrvatima koji su se prijavili u utrku poslao je i David Coulthard, nekadašnji vozač Formule 1 i ambasador Wings for Life World Run utrke.

'Svim sudionicima utrke Wings for Life World Run želim zahvaliti zahvaliti na potpori i želim vam sve najbolje.'

A da je Hrvatska prošle godine zaista pokazala veliko srce te da je ove godine među vodećim zemljama u svijetu po broju prijava, pokazuje i činjenica da će 24. veljače zadarsku stazu posjetiti i globalni direktor utrke, višestruki svjetski i europski prvak i vlasnik svjetskog rekorda u trčanju s preponama – Colin Jackson.

Colin će se u Zadru pridružiti ambasadorima i prijateljima utrke od 11 sati na Forumu, gdje će uz predstavnike grada pogledati stazu i podružiti se sa Zadranima.

Trči i ti s cijelim svijetom i prijavi se sada