SUPERSPORT HNK

Ovo je momčad s kojom Kruno Lovrek kreće u bitku protiv Hajduka: jedno ime posebno upada u oči, a evo gdje gledati utakmicu

12.10.2022 u 10:41

Bionic
Reading

Nakon prvenstvene pobjede protiv Varaždina na Poljudu, pred nogometašima Hajduka je utakmica 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, u kojem Bijeli u srijedu 12. listopada (MAXSport 1, 15:30 h) igraju protiv Tehničara u Cvetkovcu pokraj Koprivnice

Hajdukov suparnik aktualni je prvak Četvrte lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica te osvajač Županijskog kupa Koprivničko-križevačke županije. U 1/32 finala Kupa Tehničar je na svom terenu s uvjerljivih 4:0 svladao Mladost iz Petrinje.

Naravno, u ovom pitom selu, u kojem živi nešto više od stotinjak žitelja, u srijedu će se okupiti više tisuća ljudi. Navodno , u najvećem postotku navijači Hajduka. I zato u Cvetkovcu već danima vlada 'opsadno stanje'.

>> S Hajdukom je osvojio zadnju titulu, a sada će se protiv Bilih oprostiti od igračke karijere; mnogi ga pamte i po stravičnoj ozljedi uoči ugovora života

Ova će utakmica biti posebno emotivna za Krunu Lovreka, može komotno reći, jednu od ikona hrvatskog nogometa, koji je igrao i u Hajduku 2005. godine, kada je splitska momčad osvojila posljednji naslov prvaka.

A zašto emotivna? Jer će u svojoj 44. godini odigrati posljednju utakmicu u službenoj karijeri. Lovrek u ovom klubu radi već nekoliko godina, prvo kao voditelj škole nogometa, a trenutno kao trener, a još danas i kao igrač prve momčadi.

  • +24
Hajduk - Varaždin (12. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos

Eto, preko 'veze' doznali smo koga će trener Lovrek ove srijede poslati na teren. Naravno, ako se do početka utakmice nešto ne zakomplicira nekom od igrača na poslu.

Sastav Tehničara izgledat će ovako: Malogorski, Belovari, Vukonić, Draguljić, Ernečić, Hudak, Štritar, Milek, Hlevnjak, Vrkić, Lovrek.

Lako je uočljivo i ime u vrhu napada - Kruno Lovrek.

Pa neka trener hajduka Mislav Karoglan zna protiv koga će se boriti.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.