JUVENTUS ISPAO U KUPU

Ovaj će promašaj dugo proganjati Marchisija

30.01.2013 u 13:38

Bionic
Reading

Navijači su u utorak na Olimpicu vidjeli pravu nogometnu dramu. Lazio je slavio golom u 92. minuti, no minutu kasnije zabiti je morao i Marchisio

Lazio i Juventus u utorak su igrali uzvratnu utakmicu talijanskog kupa, a prva je utakmica završila bez pobjednika, 1:1. No u Rimu je bilo i više nego dramatično.

Lazio je poveo u 53. minuti utakmice preko Alvara Gonzaleza, koji je sjajno reagirao na ubacivanje Cristiana Ledesme. Gonzalez je proslavio pogodak pokazivanjem dresa Lionela Scalonija, koji je baš tog dana kompletirao transfer u Atalantu.

Promjene rezultata nije bilo sve do 91. minute, kada je Arturo Vidal iskoristio 'spavanje' Stefana Radua te je iz neposredne blizine zakucao loptu pod gredu za, činilo se, produžetak.

Međutim, navijače je na Olimpicu u ekstazu bacio Sergio Floccari, najbolje se snašavši 60-ak sekundi kasnije, kada je glavom iz neposredne blizine pogodio za prolazak Lazija u finale kupa!

No ni tada nisu prestala izneđenja. Minutu kasnije, jer sudac je produljio dvoboj čak sedam minuta, idealnu priliku za izjednačenje imao je Claudio Marchisio, nakon što je Marchetti obranio Giovincov udarac.

'Nisam smio propustiti ovu priliku, to je bilo previše važno, i naravno - sada mi je zbog tog promašaja strašno žao', napisao je na svom profilu na Facebooku nesretni Marchisio.