živi za nogomet

Otkrivene prve riječi Alexa Fergusona nakon što se probudio iz kome!

09.05.2018 u 09:22

Bionic
Reading

Britanski tabloid The Sun tvrdi na temelju svojih izvora kako je Alex Ferguson nakon što se probudio iz kome prvo pitao za rezultat nedjeljne utakmice Doncastera, a onda ga je zanimalo hoće li se oporaviti do finala Lige prvaka...

Podsjetimo, legendarni škotski trener u subotu je doživio moždani udar i završio u bolnici. Čovjek koji se proslavio kao trener Manchester Uniteda s kojim je osvojio 38 trofeja u 26 godina podvrgnut je operaciji, a par dana kasnije probudio se iz kome te njegov oporavak ide prema očekivanjima.

  • +13
Sir Alex Ferguson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zdravstveno stanje 76-godišnjeg stručnjaka zabrinulo je brojne kolege, igrače i ljubitelje nogometa, uključujući Arsenea Wengera, Cristiana Ronalda i mnoge druge, no ako je vjerovati britanskom The Sunu, odmah nakon izlaska iz kome bio je onaj stari.

'Kako je prošao Doncaster u zadnjem kolu?', prvo je što je pitao svog sina Darrena koji je trener ovog trećeligaša i zbog bolesti oca propustio je susret u nedjelju protiv Wigana koji su Roversi izgubili 1-0.

'Znam da ne mogu na finale FA kupa, ali hoću li biti oporavljen za finale Lige prvaka u Kijevu?', pitao je zatim svoju okolinu Sir Alex koji jednostavno ne može bez nogometa.

Ako se pojavi na utakmici Reala i Liverpoola 26. svibnja, sigurno će dobiti ovacije cijelog stadiona...