VELIKI PEH VIRTUOZA

Opet isti mišić! Ivano Balić u borbi za karijeru

31.03.2014 u 10:07

Bionic
Reading

Tijekom utakmice rukometne Bundeslige između Wetzlara i Mindena teže se ozlijedio najbolji hrvatski rukometaš svih vremena Ivano Balić

Deset minuta prije kraja dvoboja (u kojemu je Wetzlar slavio s tri gola razlike) Ivano je ozlijedio mišić lista desne noge. Njemački mediji pišu da je mišić puknuo, a prve procjene o mogućnosti oporavka dao je klupski trener Kai Wandschneider.

'Ivanu je stradao mišić i neće ga biti sigurno četiri tjedna. To nam je veliki hendikep i u obrambenoj i u napadačkoj fazi, ali sada ćemo morati još više raditi da nadoknadimo njegov izostanak,' kaže trener koji je ostao bez važne poluge uoči završnice sezone.

Virtuoz koji je rukometnoj publici pružio nezaboravne godine


Ivano ima problema s tim listom već dulje vrijeme, i ozljeda je došla uoči polusezone u kojoj je hrvatski virtuoz najavio da će odlučiti hoće li nastaviti karijeru. 'Probavio' je i puno teže ozljede, a Stanislav Peharec koji je vidio puno sportskih ozljeda davno je rekao da su 'Balić i Džomba satkani od nepoderivog materijala'. Naravno, nepoderivih nema, ali Balić je vrlo blizu. 1. travnja (sutra) proslavit će 35 rođendan i krenuti u odluku želi li i dalje igrati sport kojega je  svojim vještinama doslovno doveo na višu razinu.