NAJDEBLJI GIMNASTIČAR...

On sigurno neće na Wembley, ali je barem nasmijao sve

17.03.2015 u 12:12

Bionic
Reading

Nogometaši engleskog drugoligaša Readinga plasirali su se u polufinale FA Kupa nakon što su u ponovljenom četvrtfinalnom dvoboju na svom terenu svladali trećeligaša Bradford City sa 3:0 (2:0)

Nakon što je prvi dvoboj ovih suparnika prije devet dana u Bradfordu završio bez pogodaka, Reading je u ponovljenom susretu vrlo brzo stigao do prednosti od 2:0, strijelci su bili Robson-Kanu (6) i McCleary (9), a konačnih 3:0 postavio je Mackie (68). Reading je time izborio okršaj protiv Arsenala na Wembleyu, a taj će se susret igrati 18. ili 19. travnja.

Reading će tako na Wembleyu uživati u dostignuću sezone, no taj gušt sigurno neće osjetiti navijač koji je tijekom sinoćnjeg dvoboja upao u teren i čeka ga kazna zabrane dolaska na utakmice. No, njegovo utrčavanje ostat će upamćeno jer je tijekom svog kratkog bivanja na terenu četiri puta napravio urnebesna salta i dobro nasmijao ostatak gledatelja na stadionu koji su ga ispratili pljeskom. Čak ga je i osiguranje pustilo da napravi jedan salto za kraj...


Polufinale je prije osam dana izborila i Aston Villa 2-0 pobjedom protiv West Bromwich Albiona, a posljednji polufinalist bit će poznat tek 8. travnja kada će svoj ponovljeni četvrtfinalni dvoboj na Ewood Parku odigrati Blackburn Rovers i Liverpool.