RESPEKT PREMA OVEREEMU

'On je čudovište, ogroman i iskusan'

10.01.2011 u 15:30

Bionic
Reading

Alistair Overeem sve više izaziva strahopoštovanje kod svojih suparnika. Jedan od onih koji su opčinjeni snagom nizozemskog borca je i Patrick Barry

Amerikanac je impresioniran onime što u zadnje vrijeme pokazuje Overeem koji je vlasnik naslova Strikeforcea i Dreama, a usput je uzeo i cijenjeni World Grand Prix K-1 turnir.

'Frajer je čudovište. To je moje mišljenje. Ne samo zato što je ogroman, nego i zbog velikog iskustva. To je ono što ga čini iznimno opasnim, njegovo iskustvo u MMA-u i kickboxingu,' rekao je Barry te nastavio s pohvalama za Nizozemca:

'Ne vidim kako će ga netko uskoro uopće zaustaviti. Ne izgleda umorno i dovoljno je samo da vas jednom udari. Brz je, atletski građen, jak kao pakao. On je sve ono što trebate u jednom tijelu.'

No, Barry ne mora strahovati od susreta sa Overeemov jer je Nizozemac potvrdio da će se boriti na Grand Prix turniru Strikeforcea, a prvi protivnik će mu biti Brazilac Fabricio Werdum. Njih dvoje su se već borili prije četiri godine, a tada je Werdum slavio sudačkom odlukom.

Zadnja Overeemova pobjeda