CIRKUSANT I BORAC

Očajnički potez Boba Sappa: Što mu to treba!?

12.08.2013 u 09:44

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko godina 170 kg teški američki borac Bob Sapp sramoti se širom svijeta porazima u ringu od malo poznatih boraca, a sve kako bi dodatno zaradio. No, čini se kako je tome došao kraj…

Naime, Bob Sapp je prije nekoliko dana doživio novi ekspresni poraz u brazilskoj Fortalezi. Kao i u brojnim mečevima u posljednje vrijeme sve je bilo gotovo u otprilike pola minute.

No, američki borac – ili kako ga mnogi nazivaju cirkusant - postaje očito polako svjestan da je već određeno vrijeme meta podrugivanja s gotovo svih strana i ozbiljno razmišlja o završetku borilačke karijere u narednim mjesecima, prenosi portal Fightsite.hr.

Prema jednom anonimnom izvoru Bob ima namjeru završiti svoju karijeru već ove godine, ali za to postoji jedan uvjet. U svojoj posljednjoj borbi mora stići do pobjede i tako barem malo popraviti svoj katastrofalan skor posljednjih godina. Spomenimo da je zadnji put u borbi po MMA pravilima slavio upravo na jednom eventu održanom u Splitu.

Kako bi to uspio navodno je odlučio potražiti pomoć psihijatra ili barem sportskog psihologa, jer je postalo očito da nije u stanju više podnijeti primanje bilo kakvog konkretnije udarca, a to je prvenstveno psihički problem.

Zlobnici će reći: potez očajnika! Kako će na kraju završiti ova sapunica teško je reći. Kad je Bob Sapp u pitanju sve je moguće.