nakon osam mjeseci

Novi termin utakmice Dinama i Varaždina iznenadio je sve; srijeda, a neradni dan...

20.03.2024 u 09:55

Bionic
Reading

Napokon je odlučeno kad će Dinamo i Varaždin odigrati zaostalu utakmicu još iz 5. kola SuperSport HNL-a

Sad je i službeno potvrđeno da će se zaostala utakmica iz 5. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Varaždina, koja se trebala odigrati u kolovozu prošle godine, odigrati 17. travnja od 17 sati na Maksimiru.

Ta je utakmica bila odgođena zbog Dinamovih obveza u Europi i sve do sada se nije mogla odigrati jer nije bilo adekvatnog zamjenskog termina. No, ispadanjem Dinama iz Konferencijske lige 'otvorilo' se nekoliko prihvatljivih termina te je odlučeno da će se ta zaostala utakmica odigrati u srijedu, 17. travnja od 17 sati na Maksimiru.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

No, čini li vam se taj datum nekako poznatim? Eh, da... Dan je to kad se u Hrvatskoj održavaju parlamentarni izbori! I ujedno je neradan!

  • +10
27. kolo SuperSport HNL-a, Rudeš - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Trenutno je Dinamo treći na prvenstvenoj ljestvici s pet bodova manje od vodeće Rijeke i bodom manje od Hajduka, uz utakmicu manje. Varaždin je na sedmom mjestu, ima samo bod manje od šeste Gorice. Napomenimo i to kako je Dinamo u posljednjem međusobnom susretu s Varaždinom, koji je odigran 18. veljače, jedva slavio 1:0 golom Brune Petkovića iz penala. Junak 'modrih' bio je golman Nevistić koji je u 81. minuti penal Dabri...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport