poraz koji boli

Nogometaši Rijeke u šoku: Moramo se dobro zamisliti!

02.11.2017 u 21:50

Bionic
Reading

Kapetan Rijeke Filip Bradarić smatra da je Rijeka protiv Austrije odigrala ispod svog nivoa, dok se Andrej Prskalo ispričao navijačima te optimistično zaključio da će se momčad ubrzo izvući iz krize...

Riječki nogometaši ne mogu biti zadovoljni. Protiv Austrije iz Beča samo se nastavila njihova velika kriza, a četiri primljena pogotka na Rujevici i poraz 4:1 pokazali su da to definitivno nije ista momčad koja je dominirala HT Prvom ligom prošle sezone.

  • +7
Europska liga, 4. kolo: Rijeka - Austria B. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Očekivano, u svlačionici je vladalo veliko razočaranje nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

'Težak je ovo poraz. Doživjeli smo debakl, ovo je bila izuzetno loša utakmica i čestitke Austriji, a mi se moramo dobro zamisliti. Loše smo izgledali,' smatra kapetan Filip Bradarić koji je također preuzeo odgovornost i priznao da misli da mora sam poraditi na određenim segmentima svoje igre.

'Oni nisu bezazlena ekipa, a mi smo primili naivno golove i crveni karton nas je poremetio. Čitava ekipa je podbacila, upali smo u mini krizu i trebamo se što prije iščupati,' dodao je Marko Vešović nakon teške utakmice.

'Ovo jako boli, žao mi je. Zahvaljujem navijačima i ispričavam se za poraz. Lani je sve bilo prelijepo, sad smo u maloj krizi. No, ovo su pravi dečki i izvući ćemo se iz krize na najbolji mogući način,' optimistično je pak zaključio golman Andrej Prskalo.

Protiv Lokomotive ovog vikenda Kekovi igrači će imati priliku iskupiti se...